Om RFB

Rätt Från Början AB (RFB) är den kompletta leverantören på infästningar & maskiner för små och medelstora företag som verkar inom Byggbranschen

RFB är specialisten på infästningar & maskiner för byggbranschen! Du besöker oss online eller i  vår butik i Vendelsö (Haninge). 

Nu behöver du inte känna att du är en i mängden längre. Vi är din leverantör som ger dig snabb och personlig service. 

På webbplatsen hittar du alla våra produkter; allt från kommande nyheter till allt vi har i lager. Vi erbjuder produkter för både köp och leasing, med avhämtning från vår butik i Vendelsö eller med leverans till valfri plats i Stockholmsområdet. I övriga delar av landet levererar vi via vår speditörer.

I angränsning till vår butik har du som kund även tillgång till vår sluss. Här kan du hämta dina produkter även när vi har stängt, tidigt på morgonen eller på kvällen. Vad som passar dig. 

Vid leasing erbjuder vi fasta priser under hela kontraktstiden. Vårt mål är att ni även ska kunna leasa verktyget från oss oavsett märke, vid leasing ingår fria lånemaskiner vid haveri och slitage. Ambitionen är att göra det så enkelt och effektivt för dig som kund så att du kan lägga mer tid på det du är bäst på.

RFB levererar kvalitativa verktyg och infästningar till kunder på ett effektivt sätt. Vi finns även tillgängliga via webben där ni som kund kan kontakta oss för support eller orderläggning. Med vår hjälp minimerar ni driftstopp p.g.a. trasig maskin och ni slipper ta er egen eller någon anställds dyrbara tid till att lösa problemet. Istället skickar vi någon för att lösa problemet, så att ni kan spara tid och fokusera på ert arbete.

RFB - Vi ska bli bäst på det vi gör.

 

Vänligen välj företag eller privatperson